072 - 533 9355

Fysio Heiloo, specialist in bewegen, heeft wederom met succes de Plus Audit doorlopen en mag de komende twee jaar de Plus status voortzetten! Bovendien heeft Fysio Heiloo per 1 juli een nieuwe huisstijl en logo geïntroduceerd.

Een Plus Praktijk is een fysiotherapiepraktijk met de hoogste kwaliteitsstatus van fysiotherapeutische zorgverlening, die het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie verleent aan praktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar hierbij nog een paar stappen verder gaan, met name in het behandeltraject van patiënten en het inzichtelijk maken van kwaliteit door het gebruik van de nieuwste behandel- en testmogelijkheden.

De Plus Audit richt zich op het vakinhoudelijke gedeelte van de praktijk. Het gaat dan over zaken zoals de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, gebruik van behandelrichtlijnen van de beroepsorganisatie, de effectiviteit van een behandeling, zorginnovatie en interdisciplinaire samenwerking. Ook wordt gekeken naar zaken als goede bereikbaarheid, ruime openingstijden, korte wachttijd, hygiëne, privacy en veiligheid.

Daarmee is de Plus audit bij uitstek een instrument voor praktijken die zich op het gebied van kwaliteitszorg willen onderscheiden. Er is maar een klein percentage praktijken in Nederland die zich Plus Praktijk mogen noemen. Het behouden en voortzetten van de Plus status mag als een groot compliment beschouwd worden voor alle fysiotherapeuten van Fysio Heiloo.

Fysio Heiloo biedt zoals bekend een breed pakket aan specialisaties. Nieuwe specialisaties binnen de praktijk zijn handtherapie, fysiotherapie bij aangezichts-, kaak- en hoofdpijn en dry needling. Fysio Heiloo werkt nauw samen met specialisten en orthopeden en is onder andere verbonden aan het Rug Netwerk, het Orthopedie Netwerk Noordwest Ziekenhuisgroep en ClaudicatioNet. Team Fysio Heiloo houdt zich, naast fysiotherapie, ook bezig met het stimuleren van bewegen in combinatie met een gezonde leefstijl. Zo zijn er Post Therapeutische Trainingsgroepen en is er samenwerking met Buurtzorg Heiloo en Diëtistenpraktijk Alimentum, nu ook gevestigd op het Slimpad!

U bent van harte welkom in onze volledig vernieuwde en gemoderniseerde praktijk.

  

 

Share This