072 - 533 9355

Fysio Heiloo heeft de afgelopen week de praktijk verder uitgebreid met de aanleg van een multifunctioneel buiten Revalidatie- en Beweegveld. Binnenkort worden de werkzaamheden rondom het veld verder afgerond.

Vanaf 2024 zal dit nieuwe Revalidatie- en Beweegveld bij mooi weer gebruikt worden door de fysiotherapeuten van Fysio Heiloo voor sportrevalidatie, coördinatietraining, valpreventie en functionele training in de buitenlucht.

Een unieke mogelijkheid voor patiënten van Fysio Heiloo, om – in ‘t centrum van Heiloo – in een natuurlijke en bosrijke omgeving nu ook buiten, onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut te kunnen revalideren.

Het beweegveld is multifunctioneel ingericht met attributen als push up bars, pull up bars, 4-square, een doeltje en een bankje. Ook is het veld uitgerust met cirkels, lijnen, een loopladder en een sprinttrack.

Wie wilt er – na een operatie of lange blessure periode – nu niet buiten revalideren onder goede begeleiding van de fysiotherapeuten van Fysio Heiloo? Een prachtige innovatieve uitbreiding van Fysio Heiloo, passend bij onze samenwerking met Beweegzorg Noordwest.

 

Share This