072 - 533 9355

Fysio Heiloo is geopend voor alle fysiotherapeutische behandelingen.

Sinds enkele weken is Fysio Heiloo weer veilig en verantwoord de fysio- en manueel therapeutische zorg aan het opschalen. Heeft u klachten en denkt u eraan om een afspraak te maken? Neemt u dan telefonisch contact op met de praktijk. Team Fysio Heiloo staat voor u klaar.

Als fysieke behandeling noodzakelijk is, kan de behandeling gewoon weer in de praktijk plaatsvinden, met inachtname van de regels van het RIVM en de praktijk. Wij volgen de richtlijnen nauwgezet op, zodat de veiligheid gewaarborgd is. Bij behandeling in de praktijk geldt nog steeds dat u geen verkoudheid- of griepverschijnselen mag hebben.

Bij een online/telefonisch consult bespreekt de fysiotherapeut de voortgang met u. Uiteraard kunt u ook online persoonlijke en ‘op maat’ fysiotherapie van ons verwachten. De afspraak wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PMB) zijn niet verplicht, echter de fysiotherapeuten van Fysio Heiloo gebruiken voor uw en onze eigen gezondheid op dit moment nog wel een mondmasker en/of een face-shield in de behandelruimtes. Bij binnenkomst kunt u de huisregels op de deur in acht nemen en hierna de looproute naar de oefenzaal volgen:

  • Was de handen met water en zeep (in de sanitaire ruimte van de oefenzaal) of gebruik handhygiëne gel.
  • Houd 1,5 meter afstand van alle aanwezige personen in de praktijk.
  • Kom alleen, of indien noodzakelijk met maximaal 1 begeleider.
  • Kom stipt op tijd (maar niet meer dan 5 min van tevoren).
  • Er zijn verschillende wachtplekken in de praktijk gecreëerd. Neemt u plaats op een beschikbare stoel in de wachtruimte (2 beschikbare plekken), bij de behandelruimtes (1 stoel per behandelruimte) of in de oefenzaal (2 beschikbare plekken).
  • Vergeet niet uw eigen handdoek mee te nemen.
  • Neem uw eigen gevulde bidon mee als u tijdens de oefeningen iets wilt drinken.
  • Kleed u zoveel mogelijk thuis om en doe gemakkelijke kleding aan.
  • Maak geen gebruik van het toilet.
  • Houd rekening met elkaar en volg de aanwijzingen van de aanwezige fysiotherapeuten op.

Irreversibele achteruitgang bij uitblijven van behandeling

Patiënten die één of meer COVID-19 klachten hebben én risico lopen op irreversibele achteruitgang bij het uitblijven van behandeling, worden thuis behandeld met PBM; chirurgisch mondmasker, face-shield en wegwerphandschoenen.

Fysio Heiloo werkt op basis van de actuele adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM. De praktijk is dagelijks geopend vanaf 8.00 uur. Mochten wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, spreekt u dan de voicemail in. U wordt dan z.s.m. teruggebeld door uw fysiotherapeut. Ook kunt u het contactformulier invullen op onze website.

Team Fysio Heiloo 072-5339355

 

 

Share This