072 - 533 9355

Ben jij een enthousiaste, proactieve fysiotherapeut en op zoek naar een uitdagende baan binnen een innovatieve en vooruitstrevende praktijk?

Wie zijn wij?

Fysio Heiloo is een inspirerende fysiotherapiepraktijk in het centrum van Heiloo. Je komt te werken in een enthousiast én energiek team van 6 collega’s met praktijkondersteuning. De sfeer binnen de praktijk en het team is positief. Samen streven wij naar optimale service voor de patiënt met de beste behandelmethodes. Fysio Heiloo is aangesloten bij Beweegzorg Noordwest en diverse andere netwerken.

Wie zoeken wij?

  1. Een leergierige en enthousiaste fysiotherapeut met een hart voor patiëntenzorg. Iemand die binnen de huidige ontwikkelingen van de zorg, kansen ziet en benut.
  2. Een teamspeler, die samen met collega’s altijd op zoek is naar de optimale zorg voor patiënten.
  3. Je bent BIG geregistreerd en bereid om mogelijk in de toekomst toe te treden tot het Keurmerk Fysiotherapie en de eisen die hierbij komen kijken.

Wat bieden wij?

Bovenal een gezellig en enthousiast team. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om met ideeën te komen en deze uit te voeren. Je komt te werken in een praktijk met zorg én een kwalitatief zeer goede klantbeoordeling. Contract voor minimaal 16-24 uur. Maximale uren te bespreken.

Interesse?

Heb je interesse en wil je kennis maken met het team van Fysio Heiloo? Neem dan spoedig contact op met Pauline Moleman. Stuur een korte motivatie en jouw CV per e-mail naar  administratie@fysioheiloo.nl

Share This