072 - 533 9355

 

 

Fysiotherapiepraktijken die deel uit maken van Beweegzorg Noordwest (regio Alkmaar) hebben met orthopedisch chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep en sportartsen de handen ineengeslagen. Een gezamenlijk initiatief om de behandeling van sportblessures te optimaliseren.

Fysio Heiloo maakt deel uit van Beweegzorg Noordwest en Netwerk Sport. Netwerk Sport draagt bij aan het ontwikkelen van de fysiotherapeut als specialist op het gebied van sport.

Fysio Heiloo zoekt vakinhoudelijke afstemming en treedt in contact met andere professionals in de sportzorg, zoals met sportartsen, orthopedisch chirurgen en huisartsen. Zo krijgt u als patiënt de meest optimale behandeling en begeleiding bij sportblessures. Daarbij bieden de fysiotherapeuten van Fysio Heiloo u heldere informatie over uw behandeling en een duidelijke werkwijze waarbij u als patiënt centraal staat.

Fysio Heiloo en samenwerkingspartners maken inzichtelijk waar de zorg aan patiënten met een orthopedische aandoening c.q. sportblessure aan moet voldoen, welke kwaliteitscriteria gehanteerd moeten worden en op welke wijze partijen denken de zorg verder te kunnen optimaliseren en ontwikkelen.

www.netwerksport.bnw.nl

Share This