072 - 533 9355

                 

Sinds 1 juli 2017 is Fysio Heiloo een Plus Praktijk!

Zilveren Kruis Achmea heeft Fysio Heiloo de Plusstatus verleend! Zowel voor de fysiotherapeutische zorg als voor alle specialisaties binnen de praktijk! Een prestatie om trots op te zijn, want van de 8000 fysiotherapiepraktijken in Nederland is slechts een kleine 5% een Plus Praktijk.

Wat is een Plus Praktijk?

Een Plus Praktijk is een fysiotherapiepraktijk, die niet alleen voldoet aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stap verder gaat. Met aanvullende behandelprogramma’s bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit. Zo kan elke Plus Praktijk eenvoudig met andere praktijken vergeleken worden. Bij kwaliteitseisen gaat het onder andere om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, een beveiligde website, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van een Plus Praktijk zijn de goede bereikbaarheid, ruime openingstijden en korte wachttijd.

Team Fysio Heiloo staat garant voor de allerhoogste kwaliteit fysiotherapeutische zorg. Persoonlijk contact en aandacht voor de patiënt staat hierbij voorop. Wij zijn in staat onze zorgverlening constant te verbeteren. En dat merkt u als patiënt. Team Fysio Heiloo streeft ernaar om te innoveren op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, bekkentherapie, oedeem-therapie, fysiotherapie bij ouderen, claudicatio intermittens, handtherapie en sportfysiotherapie, zodat wij onze patiënten de beste zorg kunnen blijven bieden.

Share This