072 - 533 9355

Bij Fysio Heiloo werken gespecialiseerde fysiotherapeuten, bij wie de zorg rondom bewegen en herstel in vertrouwde handen is. Met een gerichte aanpak en specifieke kennis krijgt u bij Fysio Heiloo een optimale behandeling en begeleiding. Wist u dat Fysio Heiloo ook gespecialiseerd is in hand-, pols-, armklachten en kaaktherapie?

Heeft u pijn of klachten aan uw hand/pols, dan kan een specifieke behandeling handtherapie een uitkomst zijn. De handen hebben een unieke bouw. De functies van de hand zijn meestal goed trainbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan artrose, hand-, pols-, pees- en spieraandoeningen, RSI-klachten, letsels na val of trauma, revalidatie na operaties aan hand, pols en arm. Annabel Deckers is gespecialiseerd handtherapeute bij Fysio Heiloo.

CRAFTA, oftewel kaaktherapie, is een methode voor het behandelen en begeleiden van hoofd-, kaak-, hals-, nek- en aangezichtspijnen. Fysio Heiloo kan u helpen met vermindering van pijnklachten en stoornissen in het hoofd, nek- en gezichtsgebied. Sandra Jonckbloedt is gespecialiseerd CRAFTA therapeute bij Fysio Heiloo.

Share This