072 - 533 9355

Fysiotherapie Fysio Heiloo, Diëtistenpraktijk Alimentum en Buurtzorg Heiloo zijn een zorgvernieuwend initiatief gestart en bieden op het Slimpad 16/16a gespecialiseerde zorg aan onder één dak. Belangrijk is het stimuleren van bewegen in combinatie met een gezonde leefstijl.

Voor veel fysiotherapeutische klachten is ook dieetbegeleiding en -advies mogelijk binnen de praktijk van Fysio Heiloo. Dieetbegeleiding en  -advies kan een meerwaarde zijn bij uw fysiotherapeutische herstel en/of revalidatie. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan reuma, artrose bekken- en darmklachten, oedeem, hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht. Ingeborg Schoof van Diëtistenpraktijk Alimentum houdt op vrijdag dieetspreekuren bij Fysio Heiloo.

Buurtzorg Heiloo en Fysio Heiloo bieden samen zorg aan voor ‘kwetsbare’ mensen als ouderen, chronisch zieken en mensen die thuiskomen na ziekenhuisopname. Wij richten ons hierbij op factoren als behoud van zelfstandigheid, valpreventie, functionele revalidatie en verbetering van kwaliteit van leven. Bij een complexere zorgvraag vindt overleg plaats met andere hulpverleners om samen tot goede zorgafstemming te komen.

Share This